Всяка сутрин, моят вътрешен часовник изпреварва алармата на мобилния телефон до главата ми. Тази сутрин не бе изключение за моето събуждане, но бе изключение в съобщенията и в писмата, които имам навик да прочитам по диагонал  на неговия екран.

Леката ми съненост бе бързо разсеяна от една мила покана за разговор изпратена от Николета Атанасова, автор и водеща на рубриката „Отвъд границите“ на БНТ.

Сконфузих се от проявеното внимание, но от редовете на написаното лъхаше едно желание за непринудена среща, която вътрешната ми нужда от комуникация със сродна душа не можеше да игнорира.

Обикновено, аз съм човекът, който задава своите въпроси и след това анализира събеседниците си. Този път, ролите ни бяха разменени. Николета задаваше въпроси, а аз отговарях спонтанно, сякаш бях с приятел на хиляди километри разстояние.

Аз не обичам да говоря за себе си, защото го намирам за претенциозно, но от уважение и дълбока благодарност към Николета и нейната рубрика „Отвъд границите“ споделям нашия разговор с вас!

http://news.bnt.bg/bg/a/otvd-granitsite-vera-gigova-vremeto-ne-prinadlezhi-na-nikogo?fbclid=IwAR0mmPA_L4SMW8OtT3lu7Y4J7eGcrdUBDdRCU0s-97HFATwJqfZrW6S9GGA

Вера

Вера

Основател на moetopero.com

error: Защитено съдържание!