Скъпи приятели, добре дошли на виртуалните страници на моя блог – Моето перо, който създадох чрез вас и за вас!

Идеята за неговото създаване от дълго време тлее в душата ми, за да получи реализицията си в публикуването на разговорите, размислите и пътеписите, адресирани до вас.

Писането е моето друго „Аз“, което винаги ми е помагало да изразя преживяното през призмата на думите. Нещо повече, за мен то е една осъзната необходимост, чийто корен води началото си от невръстните съчинения написани през годините на моето детство, за да получи с времето своята пълноценна изява в една разнородна и богата колекция от статии, интервюта, стихове и курсове.

Работата ми като журналист ме убеди, че информацията е онази невидима сила, която ни позволява да контролираме и организираме света около нас. Благодарение на нея, ние придобиваме знания, които обогатяват мирогледа ни.

Чрез страниците на блога ми, моята цел е да ви захранвам със сюжети на разнообразна тематика, както и да ви запознавам с различни хора и техните истории в реалната им житейска светлина за да почерпите вдъхновение, да направите сами за себе си своите изводи или просто да видите вашето отражение в тяхно лице.

Тук бих искала да вметна, че цялото съдържание на блога ми се намира под закрилата на Закона за автораското право. Ако желаете да ползвате материалите ми, моля да се свържете с мен. Благодаря ви предварително.

Приятно четене!

Вера

Вера

Основател на moetopero.com

error: Защитено съдържание!